"Amb 21.300 milions d'€, faria..."
(Deixa la teva proposta d'inversió social, clicant a la imatge)

8 comentaris:

Cayo Larista ha dit...

Inverti-ho en vivenda social al estil de l'alcada d'Izquierda Unida de Marinaleda:

http://www.antena3.com/PortalA3com/play?idGaleriaVideos=3796072&mostrar=videos&selec=1

Anònim ha dit...

Invertiria en educació i sanitat per tal d'alentir la tendència de la privatització

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

primer de tot NO votar els pressupostos generals de l'estat que porten considerables despeses armamentistiques (s'ha fet sovint)com s'ha fet en vàries ocasions des de l'esquerra. I a casa nostra , reduïr la despesa dels mossos, també ajuda a aprimar la despesa inutil, per no parlar dels diners que aniran a l'escola privada. Cal valorar positivament que ICV-EUiA estiguin en contra de la LEC maragalliana. Cada cosa al seu lloc.
Salut!

Fernan ha dit...

yo le arraría a los políticos que engañan a mansalva y vivien del cuento chino

Alex ha dit...

Guarderias públicas, investigación de verdad (no militar), aumentar los fondos de solidaridad y potenciar mecanismos de participacion ciudadana para profundizar en la democracia (para todo esto igual no basta con los 21000 millones de €, pero bueno, le quitamos también el sueldo al jefe del estado mayor y basta)

Rafa ha dit...

Lo invertiría en planes para el cambio de la generación de energía, para abandonar la energía nuclear, y aplicar energías nuevas como la generación de biogas a partir de residuos ganaderos, industriales y urbanos...

Koldo ha dit...

Destinaria una bona part d'aquests diners a la millora de la xarxa pública d'educació, per a fer real el somni de la igualtat i la formació de ciutadans lliures. L'altra part, la cediria als ajuntaments perquè fos administrada per un consell de ciutadania.

Koldo ha dit...

...i a partir d'aquí, imaginem-nos qualsevol cosa